HOE WORD JE CRISISBESTENDIG EN BLIJF JE GELUKKIG

ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER?


  1. 1.Door te gaan ondernemen vanuit je échte passie

  2. 2.Door je werk en je merk een grotere betekenis te geven dan slechts de optelsom van je diensten en producten

  3. 3.Door te ontdekken welk type klanten je het beste liggen, waardoor je altijd werkt met een ‘klik’

  4. 4.Door een verhaal te hebben dat boekdelen spreekt

  5. 5.Door te werken met een missie die een inspiratiebron voor jezelf is en tegelijk een aansprekende belofte aan je (potentiële) klanten


Is dit wat je wilt, maar weet je niet hoe? Dan ben je hier op de goede plek. Want hier kan de stap van zelfstandig ondernemer naar EenpersoonsMerk beginnen. Door het boek Eenpersoonsmerk Worden aan te schaffen en zelf aan de slag te gaan. Door een van de Lanceerdagen te volgen en samen met andere zelfstandig ondernemers  in één dag je merk neer te zetten. Of door je persoonlijk te laten begeleiden, van A tot Z. Aan jou de keuze! Zoals je kunt lezen op de pagina recensies pluk je er veel meer vruchten van dan je misschien had durven dromen. En daarmee is het misschien wel de beste investering die je als zelfstandig ondernemer in jezelf kunt doen.

EENPERSOONSMERK WORDEN:

HET ECHTE VERSCHIL MAKEN


Dag lezer, mijn naam is Ewald Theunisse. Zelfstandig ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van merken, van klein tot multinationaal. Sinds 2008 ondersteun ik zelfstandig ondernemers, van starters tot mensen die al een tijd bezig zijn, tijdens het proces van het definiëren van hun eigen EenpersoonsMerk. Waarna ze met meer plezier, wezenlijk onderscheid, meer inspiratie en meer succes kunnen (blijven) ondernemen.

Ik heb er inmiddels vele honderden terzijde mogen staan - en het is misschien het leukste en meest dankbare werk dat ik ooit gedaan heb.

Ik leer zelfstandig ondernemers merk te worden door vooral zichzelf te blijven:  vertrouwend en bouwend op hun eigen unieke karakter, passie, kracht en natuurlijk je kennis en ervaring.

Ik nodig je van harte uit deze site te lezen en te zien welke antwoorden je vindt. En mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Begin       Het Boek       De LanceerDag       Deelnemen       Recensies       Het Vervolg       Persoonlijk Traject       Filmproducties      Blog       Contact

Je kunt deze site het best bekijken met Safari, Google Chrome of FireFox

NIEUW: HET EENPERSOONSMERKEN
BLOG

Wekelijks een nieuw artikel met tips over zelfstandig ondernemen als merk, waar je direct je voordeel mee kunt doen. Klik hier om naar het blog te gaan.

Het jongste artikel verscheen op 7 november 2011.Blog.html